perjantai 4. helmikuuta 2011

Pe 04.02 LOPPUTILI

Aamulla ja illalla lyhkäiset työmatkahölkkäilyt. Ei ollut oikein virtaa tehdä kunnon lenkkiä...

Ohhoh. Palasin näköjään ajassa taaksepäin, kun laitoin väärän päivämäärän.
Laitetaan kuitenkin tämä perjantai muistiin myöhempien aikojen varalle aivan sen takia että otin tänä päivänä lopputilin.
Viikonloppu menee vanhoja elokuvia katsellessa. Olen tässä hieman mietiskellyt että kun tästä juoksuhommasta ei oikein meinaa tulla mitään, niin lopetan tavoitteellisen harjoittelun. Muuttaako se sitten mitään? Tiedä en. Katellaan :)

5 kommenttia:

  1. Lounaalle joku päivä ens viikolla ?

    VastaaPoista
  2. Vai että lopputili. Pitäiskö uskoa?!?

    VastaaPoista
  3. Anyway tsemppiä!

    Toivon että juoksu jatkuu. Joskus käy niinkin että kun on tavoitellut jotain, esim. hyvää tulosta, eikä sitä saa millään ja luovuttaa niin kas kummaa, menee jonkun aikaa ja sitten sen saakin ;-)

    VastaaPoista
  4. Tuosta viestisä jäi vähän epäselväksi se, että oititko lopputilin juoksemisen lisäksi myös työstä. No, joka tapauksessa on selvää, että juoksuloppulitisi ei kauaa kestä. Sä et vaan pysty olemaan harjoittelematta tavoitteellisesti. Se on jo niin kauan ollut sun verissä. Olet maratonriippuvainen.

    VastaaPoista
  5. Juoksusta pidin taukoa pakon sanelemana. Ei pää kestänyt enää seinäänhakkaamista. Toivottavasti nyt on taas valoa tunnelin päässä. Kyllä tuo lopputili oli ihan työperäistä ;-)
    Z:ta on varmaankin ihan oikeassa. Kyllä se Franke vielä siintää siellä jossain.

    VastaaPoista