tiistai 15. helmikuuta 2011

Ti 15.02 Jotain uutta

Aamulla törmäsin heti alkulenkistä Mattiin. Kun juoksu tuntui hyvälle, niin kävin saattelemassa häntä palan matkaa. Kilsoja tuli 9,8-4:56/km. Pakkasta oli 26-27 astetta, mutta eipä tuo tuntunut missään.
Iltalenkillä pakkasta 21 astetta ja samalla varustuksella kuin aamulla oli jo hieman lämminkin. Kilsoja 12,8-5:08/km. Vauhti oli yllättävän hiljaista, mutta on se kai uskottava mittaria :)
On se kiva ettei tarvitse koko ajan painia samojen vammojen kanssa. Kipeän patellajänteen alapuolella noin 2-3cm on sitten uusi kipukohta. Se sitten tuntuikin joka askelella varsinkin iltalenkillä. Portaiden laskeutuminen on myös melko kivuliasta. Paikallistin sen säärilihaksen yläkiinnityskohtaan. Tuollaista vammaa ei vielä ole koskaan ollutkaan. Vaihtelu virkistää. Tietäisi vaan mistä sekin on tullut. Ei ainakaan liiallisesta harjoittelusta.
Annoin eilen uutisten aikoihin selkälihakselle kolme varttia sähköhoitoa. Sitä pitää alkaa nyt hoitamaan säännöllisesti, vaikkei se kovin akuutti olekkaan. Se kuitenkin tyssää harjoittelun kokonaan jos taas pahenee.
On se vaan aika näppärä tuo sähköhieronta laite. Pitäisi käyttää enemmänkin hierontaan ja olisi pitänyt käyttää aikasemmin tuohon selkään. Se vaan tahtoo unohtua tuonne kaapin perukoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti