sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Su 19.12

Eilinen oli tosiaankin lepopäivä vaikka iltapäivällä teki mieli jo hieman hissuttelemaan.

Aamupäivästä kevytvauhtinen 18,8km-5:00-152 Jaakko K:n ja Jaakko H:n kanssa. Johan oli nihkee lenkki ja korkeat sykkeet. Lenkin keskisyke olisi oikeastaan pitänyt olla 15 pykälää alhaisempi kuin oli. Tämä tietää että huomenna on siis taas erityisen kevyt päivä. Vaikka oma juoksu ei kulkenutkaan, niin oli mukava olla pitkästä aikaa Jaskojen kanssa lenkillä ja vaihdella kuulumisia. Molemmathan on juossut maratonin alle kaks`puoli tuntia ja toinen frankessa alle 2:20! Kestävyyttä siis oli turvana matkassa :)

Jos tiistaina on vielä nihkeää kuussatasien treenissä, niin vedän suosiolla toisen kevyen viikon. Tuo Joulu kuitenkin sotkee hieman harjoituttelua. Ainakin siten että toinen hallitreeni jää väliin. Samahan se on vaikka vetäisi sitten koko viikon ainakin puolikevyenä. Saattaahan tosin olla että jo tiistaina kulkee ja tämä kulkemattomuus on vain kevyen viikon oireita. Toisaalta nuo sykkeet kertoo kyllä jostain muusta. Minulla oli loppuviikosta parina päivänä hieman vilunväristyksiä, aivan kuin olisi ollut pukkaamassa tautia päälle. Mitään muuta tautioiretta ei tosin ole ollut. Taitaa olla vaan treenin puutetta. Eikun kilsoja ja tehoja peliin. Kyl se siitä ;)

4 kommenttia:

  1. Mie oon ilolla seuraillu nuita siun "kropan kuunteluita". Esimerkillistä työtä. Tsempijä ja kilsoja toivottaen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Uuno. Kuten myös :) Tsemppiä sinnepäinkin!

    VastaaPoista
  3. Aina kun keventelee niin vilustuttaa ;-)

    Ite sain viime sunnuntain levolla kurkkukivun pois ja tiistaina jo juoksin ratkionnellisena.

    VastaaPoista
  4. Monesti jos on tullakseen sairaaksi, niin se tapahtuu kevyellä viikolla. Kroppa antaa jotenkin periksi...ja "luvan" sairastua. Toivottavasti tässä ei nyt kuitenkaan semmoisesta ole kyse.
    Hyvä että sait itsesi terveeksi ;)

    VastaaPoista