sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Su 27.07 Lomailua...

Kävin tänään sitten oikein lenkilläkin ;) Lähtö klo 10:30 ja lenkki Jyväsjärven ympäri. Tarkistin että olisiko ketään juoksijoita Alballa klo 10, mutta eipä näkynyt... 21km:n kohdalla piti ottaa kävelyaskeleita ja eiköhän joku tuttu tullut heti paikalle ;) Erik se oli "kotikulmillaan" pyöräilemässä. Käveltiin siinä sitten Erikin kanssa reilu puoli kilsaa ja kävin välillä lähteellä juomassa. Neste auttoi sen verran että jaksoin taas juosta kotiin asti, vaikkei se helppoa ollut. Lenkin pituudeksi peräti 25km. Kyllä on mies päässyt huonoon kuntoon ;(
Saattoi tänään painaa edellisen kolmen päivän rankasavotta. Kävi nimittäin kunnon päälle kun viimeisenä päivänä raahasi suurehkoja pöllejä ylämäkeen... ja hiki virtasi kaikkina kolmena päivinä. Yritin tosin kovasti pitää nestetasapainoa yllä ;)
Viime viikon alkupuolella oli hieman lämpöäkin. Puolen viikon maissa olin pari päivää villoitustalkoissa systerin mökillä ja sunnuntaina kävin hölkkäämässä Suolahdessa. Juoksu ei ollut todellakaan helppoa. Oman sarjan voitto kuitenkin. Se tosin ei paljoa lämmittänyt (varsinkaan siinä sateessa) ;) En ole edes viitsinyt laskea kilometrivauhtini enkä taida laskeakkaan. Turha masentaa itseään.
Juoksu on siin jäänyt tosiaankin vähiin. 1. lomaviikolla-77km, 2.-50km ja 3. -43km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti