sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Päivitystä

Aiemmin kerroin jo sosiaaliessa mediassa että onnistuin katkaisemaan kylkiluun lenkin aikana...yskäisemällä.
No, onhan tämä jo minulle tuttua. Muistissani oli että älä yski ja älä aivasta. Ensimminnäinen moka oli kun tein tukahdetun aivastuksen. Senhän tietää kun rintakehään tulee paine, niin kylkiluu ei tytykkää. Nukkuminen oli taas sitä ettei mikään muu asento kuin selällään onnistunut...tuttu juttu taas.
Nyt pystyy jo jo nukkumaan kylellääkin. Oikeastaan pahin asento oli kipeä kylki ylhäällä.
Alussa luulin että kylkiluu murtui, mutta rutinan perusteellä huomasin sen oleva katkipoikki.
Se oli jännää että juoksin lenkin loppuun. Tosin aikamoisella kivulla.
Nyt kivut on hallinnassa eikä tarvitse syödä kipulääkkeitä. Tosin ei niistä lääkkeistä ollut alkuvaiheessakaan paljoa apua, vaikka vanhasta varasto löytyi kovempikin lääkkeitä. Liikekipu on liikekipu eikä siihen tabut auta.
Sukset on edelleen parvekkeellä ja voideltuna. Taitaa olla seuraava vaihe puhdistaa ne voiteista.

Joskus aikoinaan mietin "varjoblokin" perustamista...nyt on tullut taas mieleen...hieman erinlaisena kuitentin. Nyt se olisi eräänlainen historiikki, jossa ei pääpaino urheilussa. Blokissa tulisi olisi olemaan aiheena pelko, väkivalta, seksi, muutot, kaveripokan sekkailut, ...ja seksi😂
Tietenkään siitä ei tule julkista blogia... Se vaatii kirjautumisen ja minun hyväksyntäni, jotta sitä pääsee lukemaan. Noh, huomenna voin olla eri mieltä... Koko blogista...joskus se kuitenkin tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti