tiistai 7. toukokuuta 2013

Ti 07.05 Salia ja pyörää

Aamusta Monnarille tekemään voimakuntopiiriä. Tein 4 kierrosta ja tällä kertaa kierroksien välillä noin minuutti palautusta. Tehokas treeni ja hiki lenti. Päälle vielä vähän penkkiä, mutta ei oikein enää irronnut. Meno ja paluu polkupyörällä.
Päivällä pyöräilin aurisliikkeeseen ja sellainen sieltä sitten tarttui käteen tiukan kädenväännö jälkeen. Tämäkin reissu puoliksi pyöräillen.
Iltalenkille lähtö oli hieman nihkeää. Ruuan päälle alkoi ramasemaan ja laiskotuttamaan, mutta onneksi sain kuitenkin itsestäni niskasta kiinni. Lenkinä Leppäveden lenkki 43,7km. Leppävedeltä Jyväskylään olikin sitten taas melkoinen vastatuuli. Matkalla on yksi 1km:n mitainen mäki ja sen kun polkee vastatuuleen, niin meinaa usko loppua. Vauhti tippui 15km/h ja allekkin. Siinä ei ollut enää sitä pyöräilyn riemua ;-)
Näkyihän siellä Miikakin Viherladian paikkeilla hölkkäilevän. Olisko siinä ollut Joonas L vierellä tsemppaamassa ettei vauhti mene päälle viiden minsan :-) Jotain ne huuteli, mutta napit korvissa suodatti ja tuuli vei sanat....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti