lauantai 12. heinäkuuta 2008

La 12.07 Välipäivä...

Runnista on sitten kotiuduttu. Elimmistä ei toimi vieraissa olosuhteissa ihan siten kuten kotimaisemissa. Varsinkin kun koko-ajan on jotain ohjelmaa... Nälässä ei tosin tarvinnut olla koko aikana ;)
Keskiviikkona taisin vetäistä aamusta 11km mäkisessä maastossa. Hienoa juosta metsäteillä keskellä ei mitään ;) Ohjelmaa oli sen verran ettei pystynyt vetämään koko ajan kahta lenkkiä päivässä. Torstaina vetäsin kuitenkin saman lenkin kuin maanantaina eli 20km. Nyt lenkki tuntui huomattavasti lyhyemmälle kun tiesi suurinpiirtein missäpäin juoksi. Tosin meinasi tulla hasari kun ajattelin juosta lenkin ilman karttaan katsomista. Onneksi kuitenkin pysähdyin ihan rauhassa tutkimaan kartaa, muutoin olisin ollut todella hukassa ja ulkona karttalehdeltä. Jännä huomata miten toisella kerralla samalla reitillä kiinnitti huomioita pikkuasioihin. Tikan kolo, naru liikennemerkissä, putki ojassa jne. Perjantaina lähtöpäivän kunniaksi hölkkäilin aamusta 8km. Alku oli todella nihkeää vaikka yritin ennen lähtöä hieman jumpata ja venytellä. Oma sänky on kuitenkin aina oma, vaikkei sekään ole niistä parhaimpia. Paluumatkalla pidimme tauon Suonejoellä jossa oli mansikkakarnevaalit juuri alkamassa. Pitihän sitä käydä samalla moikkaamassa Tumppiakin joka istui kuin tatti työpöytänsä ääressä ;) Poislähtiessä katsastin samalla Tumpin planttaasin. Ei paha.
Tänään ei sitten lenkkiä. Jos olisin ollut kaukaa viisas niin olisin voinut ehtiä poikien kanssa lenkille keskipäivällä, mutta en osannut ajatella niin pitkälle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti