perjantai 4. tammikuuta 2019

Pohjevamma

Keskiviikona se tuli. Jätin suosiolla aamulenkin väliin kelin takia. Pääsin keljonkeskuksen kohdille, kun ylitin suojatien ja siihen oli aurattu kovahko lumivalli. Jalka vaan nuljahti ja samantien sattui pohkeeseen. Yritin pariin otteeseen juosta mutta ei toivoakaan. Sattui se pahin tuulipäivä, mutta onneksi pääsin suht suojaisessa kävelemään/nilkuttamaan kotiin. Kylmähän siinä kuitenkin tuli.
Pohkeethan kipuili mystisesti viimeviikolla. Sunnuntailenkin jälkeen varsinkin vasemman jalan etureisi ja pohje olivat kipeinä keskiviikkos asti. Tiistai-illan nuljuaminen huonossa kelissä ei varmaankaan tehnyt hyvää.
Eilen tuli hyötypyöräilyä reilun viidentoista asteen pakkasessa. Pohjetta hoidin kylmällä, voltarenilla ja linimentillä.
Tänä aamuna pohje tuntui paremmalle, kuten eilen aamunakin ja päätin kokeilla kevyttä juoksua. Puolen kilsan kohdilla jo huomasin että ei kestä. Juoksin soidenlammelle vievän ladunladun alkuun toteamaan että hiihtämään pääsisi. Kävelin takaisin kotiin. Annoin kylmää ja TENS-laittella sähköähierontaa. Illalla hieroin käsin kipukohdan vierestä.
Nyt tuohon pohkeeseen sattuu kävellessäkin, joten turha haaveilla hiihdostakaan. Jos olisi normaalisti polvi kipeä, niin silloin pystyisi todennäköisesti hiihtämään perinteistä.
Pitänee vaan antaa olla pohkeen rauhassa. Vain kylmää ja volttareenia. Huomenna tosin saattaa tulla hieman kevyttä pyöräilyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti