tiistai 24. heinäkuuta 2018

Juoksua ~7,5km

Kun tuo ei aamulla nukuttanut, niin nousin aikaselle aamupalalle. ...ja kun reidet ei olleet kipeämmät kuin eilen, niin ei kun juoksemaan.
Verkkasin Kotammen ympäri ja ihmettelin taas kerran kuinka hidasta kilsavauhti on. Eihän siinä ole paljon korkeuseroakaan. Kuntoradan pohja on mennyt jo hieman heikkoon kuntoon. Juoksinkin yhden sivun hiekkapohjaista kevyenliikenteen väylää joka oli paremmassa kunnossa.
Tarkoitus oli vetää 3xKotalampi kolmen minuutin palautuksella hieman tämän hetkistä lenkkivauhtia kovempaa. Kellon näyttötaululta ei löytynyt "edellinen kierroksen aika" ikkunaa, joten palautus ei mennyt ihan suunnitelman mukaan, vaan se oli näköjään reilu kaksi minuuttia. Ei näköjään aamuaivot jaksaneet laskea sopivaa palautusta :-) Eihän se helppoa ollut. Varsinkin viimeinen oli rankka kun lähdin hieman liian lujaa. Yleensä olen lähtenyt varastorakennuksen takaa, jolloin pääsee lähtemään myötäiseen. Nyt lähdin Kuntoilutelineiden luota jolloin alkuun tuli heti "pahimmat" nousut.
Kyllähän tuo huohotutti, mutta niin se olisi tehnyt normilenkilläkin ylämäkeen. Tulee varmaankin tehtyä tällaisia tulevaisuudessakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti