keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Pyöräily 64km

Piti käydä jo eilen hieman totuttelemassa mutta laiskuus iski.

Joo-o räkä ja lima lentää. Räkiminen väheni alkumatkan jälkeen mutta nenä vuoti koko matkan. Vaajakoskella huomasin että käsikin oli veressä. Nenän verisuonille oli nähtävästi liikaa kahdendanmetrin välein niistäminen. Kai se on pakko myöntää että näin vanhemmiten on iskenyt siitepölyallergia. Enää tänä kesänä ei viitsi ruveta lääkitsemään mutta ensi keväänä ehkä joutuu.
Kätsoin mittariin ensimmäisen kerran Vaajakoskellä ja silloinkin katsoin vain ajetun matkan. Vaudilla ei ollut mitään väliä. Join nähtävästi liian vähän kun viimeinen vitonen oli aika tuskainen. Nollaseiskapullosta oli mennyt vain puolet.
Mittari oli nyt poikkeuksellisesti kädessä kun en uskaltanut kiinnittää sitä pyörään. Ranneke on kahdesta kohtaa puoliksi poikki. Tilasin eilen Keskisen kellosta uuden rannekkeen. Tilaus lähti kymmenen jälkeen ja ennen puoltakahtatoista tuli kuittaus että tavara on lähtenyt. Kiitettävää toimintaa :-) ...ja toimitus vielä ilman posti- tai toimituskuluja!  No niin, just kolahti postiluukusta sisään :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti