tiistai 29. elokuuta 2017

Ti 29.08 Aamu+ilta

Hieman vasen takareisi häiritsi aamulenkillä. Huomasin kipeyden eilen, mutta olisko se tullut raskaasta sunnuntain lenkistä, tiedä häntä. Saa nähdä uskaltaako iltasella Kotalamelle.  Eilen aamulla myös heräsin hemmotinmoiseen kurkukipuun. Ei edes käynyt mielessä leipä aamupalaksi. Hiemanhan tuo oli arka vielä tänä aamunakin mutta parempaan päin. Juoksu oli vaan loppua kohden raskaampaa ja raskaampaa ja kyllähän tuo lima irtosi.

Sade loppui sopivasti että ehti tehdä iltalenkin ennen lenkkisaunaa. En kuitenkaan viitsinyt mennä sateen jälkeen kotalammelle kun yksi nurkka olisi ollut kuitenkin märkä ja liukas. Lähdin sen sijaan vanhalle tutulle killerinsuoralle. Siellä on vetäneet minua kovemmatkin kaverit ;-)
Oikeastaan tänään piti vetää useampi mutta ei ollut oikein isku päällä. Garminkin kertoi alkuverkan aikana että palautuminen ainoastaan kohtuullinen. Alla on vertailu mutta eihän ne oikein ole vertailukelpoisia keskenään. Tänään alla oli kuitenkin asfaltti ja aikasemmin kuntorata.

Viimeviikolla polven leposärky paheni vaan loppuviikko kohden. Joskus perjantain tienoilla aloin sivelemään polveen Voltarenia. Yleensä minulla ei ole ollut kovin kova luotto näihin voiteisiin, mutta nyt se toimi. Kivut ovat vähentyneet vaikkakaan ei poistuneet.
Tänään iltalenkillä verkassa takareisi tuntui aralle, mutta ei se kovemmassa vauhdissa tuntunut. Mitenkähän sitten huomenna...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti