keskiviikko 23. elokuuta 2017

Ke 23.08 Sama kuin viime lauantaina.

Eilen jäi lähtemättä lenkille kun alkoi satamaan vettä. Näin sitä on tullut mukavuudenhaluiseksi ja nykyään kun ei ole mikään välttämättömyys lähteä. Oikeastaan maanantain lepo vain siirtyi tiistaille.
Oli kyllä lähellä että tänäänkin olisi jäänyt väliin. Ei oikein ollut lähtöhaluja. Ensimmäinen lähtöyritys jäi lyhyeen kun huomasin että sykevyöstä puuttuu lähetinosa. Toisella lähdöllä aloitin uuden harjoituksen kun oli mielessä että vertailen garmin connect:issa edelliskerran harjoitusta tähän ja tarkoitus oli tehdä identtinen harjoitus. No, perseelleenhän se meni heti alkuverkassa. En näköjään mennyt samaa reittiä.
Teki hyvää eilinen lepopäivä. Lihaksisto oli jo palautunut ja juoksukin oli melkein rentoa alkukankeuden jälkeen.
Tänään olisi mennyt useampikin "veto" mutta täytyy vaan malttaa. Joku olisi huolestunut siitä että nyt oli korkeammat sykkeet vaikka nopeammassa vauhdissa, mutta minusta se on positiivinen asia. Nyt sykkeet jaksoi nousta. Viime lauantaina oli rasitusta elimmistössä joten sykkeet ei jaksanut nousta. Palautusosuuden sykkeet taas oli melkolailla samalla tasolla kuin viimeksi vaikka vetovauhdit oli kovempia. Tärkeämpää olisi saada tippumaan noita palautusosuuden sykkeitä, sillä se osoitus kunnon noususta. Tänään kuitenkin juoksu oli helpompaa kuin viimeviikolla.

Viime lauantain ja tämän päivän väliajat ja keskisykkeet:

     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti