sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

?


Eipä ole tullut enää päivitettyä blogia, kun päivitän treenit Garmin Connect:iin. Sinne ei tosin voi kommeitoida, eikä nähdä kommentteja, jos ei ole kirjautunut sovellukseen. Tänne voi kuitenkin kommentoida edelleen Garmin-harjoituksia, jos siltä tuntuu.

2 kommenttia:

  1. Perustetaanko Jari sellainen "kivuliasta juoksua" - seura. Jäseneksi pääsee jos kivuitta tapahtuva juoksu on harvinaista ja yleensä juostessa aina jonnekin koskee. Sulla taitaa tästä olla jo usemmaan vuoden kokemus ja mullekin on mokoma tullut turhan arkipäiväiseksi taas viimeisen puolentoista vuoden aikana muutaman paremman vuoden jälkeen.

    VastaaPoista
  2. Joo, voitaisiin perustaa yhteinen valittajien blogi :-) Tälläkin tekellä on kylmäpussi polvessa. Sinullakin tuo kipuilu voi kestää aika pitkää, mutta kyllä se vielä joskus helpottaa. Sadekkin on niin päivittäistä ettei oikein viitsi tehdä pyörälenkkiäkään. Sinäkin voisit hieman ajallisesti pidentää noita pyörälenkkejä. Eihän se juoksua korvaa, mutta pitää ainakin aineenvaihduntaa yllä.
    Yritin muutoin tuossa jonkin aikaa sitten kommentoida plogiisi, mutta en saanut tekstiä läpi. En tiedä onko vika omissa asetuksissani vai missä...

    VastaaPoista