sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Su 21.09 vko 38

Hyväs perusviikko. Alkuviikosta oli hieman palautumisongelmia viime lauantain kympistä. Varsinkin keskiviikon reippailulla ei ollut kroppa vielä valmis kovempivauhtiseen.
Yksi reipas, yksi puolipitkä, pyöräily ja pitkä. Siinä ihan hyvää perussettiä. Hieman on ollut ongelmia akilleksen ja polvien kanssa. Akilleksen saan pidettyä jotakuinkin hallinnassa, mutta polvien kanssa on ongelmia. Terveen jalan patellajännettä joutuu hoitamaan ja operoitu jalkaa on välillä pettänyt alta. Ehkäpä noi palikat on hieman ihmeissään parin kuukauden löysäilyn jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Tervetuloo porukkaan. Polvet, aina jompi kumpi tuppaa kiusaamaan. Nyt on oikean polven kanssa ollut ihmeellistä kumiutumista ja särkyä. Vaiva on mulle uuden tyyppinen vaikka olen kaikenlaisista polvivaivoista kärsinyt aivan liian usein. Aina on jotain, täysin oireettomat kintut tuntuu olevan mahdottomuus.

    Toivottavasti sun vaivat olisi pikku hiljaa historiaa ja pääsisit kunnolla reenailemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä tässä tunnu tervettä harjoitusjaksoa saavan, ei ainakaan pitkää. Sinullakin on ollut jo pitkään tuota polvivaivaa ja aika pahaltahan nuo viimeaikaiset vaivat kuulostaa. Näillä kuitenkin Antti mennään ;-) Jotenkin välillä tuntuu että nivelistä puuttuisi "voiteluaine". Pitäisi varmaan alkaa syömään jotain luontaistuotetta. Ehdotuksia otetaan vastaa.

      Poista