torstai 5. marraskuuta 2009

To 02.11

Joo, eipä ole päivitetty, mutta ei ole juostukkaan. Aika on mennyt muuttaessa-siivotessa-purkaessa-remontoinnissa-siivotessa ja tavaroiden etsimisessä. Tänä aamuna tuli keittiömiehet asentamaan uutta keittiötä. On tässä ollut jokusen päivä outo olo kun keittiön paikalla on tyhjä aukko. Ompahan tullut valmisruuat tutuiksi ;) Kiitos vielä kavereille muuttoavusta ja keittiön purkuavusta. Vielä olisi tapetointi hommaa…. ;)
Sunnuntaina kävin ulkoilemassa kun oli niin hieno keli. Eipä siinä paljoa juoksua tullut, mutta tulipahan ulkoilua.
Eilen juoksin Aamulla vitosen ja illalla kasin. Lenkin jälkeen pääsinkin putsailemaan rakennusimurilla purkusotkuja ja vetämään vedeneristystä keittiön lattiaan.
Tänä aamuna ulkoilin n. 8km:n verran. Iltalenkki jääkin sitten taas lyhkäiseksi...
 

3 kommenttia:

  1. Olet sentään juossut selvästi enemmän kuin minä.En ole kahteen viikkoon ottanut juoksuaskelta. Muutkin askeleet on ollut aika lyhyitä, meni nimittäin selkä tosi jumiin.Tuli niin paha nikamalukko, että nyt vasta tilann e on
    saatu laukeamaan.Parenemista pitkitti koko ajan töissä olo ja viikonlopun Helsingin reissu.Mutta nyt tilanne on jo niin hyvä, että lähden tästä kokilemaan pientä hölkkää.Terv. Timo

    VastaaPoista
  2. ...ja töitäkin olisi pitänyt vielä tehdä?

    Sait minun selkäni jo ihan siedettävään kuntoon, mutta olen saanut jumitettua sen taas samaan tilaan(kantamisia, huonoja työasentoja jne).

    ...mutta kyllä se tästä.
    Laita sinä ensiksi selkäsi kuntoon niin voit sitten laittaa minunkin ;)

    VastaaPoista
  3. No no. Kolin (10.10.) jälkeen yksi 7km testi --> kylki paskaksi. Torstaina kokeilin 5min ja ärtyi taas. Jippii :(

    VastaaPoista