perjantai 9. lokakuuta 2009

Pe 09.10

Keskiviikkona oli taas Timpan hierontakäsittely ja hyvä olikin. Paikatkaan ei tulleet enää kipeäksi kuten ensimmäisellä kerralla. Selkäkipu on alkanut jo pikkasen hellittämään. Ei ole vielä oireeton, mutta eipä tavitse juostessa ajatella sitä joka askeleella.
Eilinen iltapäivä meni pankki ja vakuutusasioita hoidellessa. Nyt on hetken aikaa rikas olo, mutta parin tunnin päästä ollaan taas tutusti miinuksella ;) Samalla reissulla kävin ostamassa lenkkarit. Tavoitteena oli joko zoomelitet, dstreinerit tai asiksen 2000-3000 sarjan kengät. Hinnat oli kuitenkin sitä luokkaa että "tyydyin" new balansiin(769). Pyöräilin takasin työpaikelle heittämään lenkkivaatteet päälle sekä tietenkin uudet newbalansit. Ensimmäinen tunne kengistä järvenkierrolla(21km) oli että onpa äänettömät kengät. Normaalisti kuuluu sellainen pieni tömps tömps, mutta näistä ei lähtenyt minkäälaista ääntä. Päkiävaimennus oli myös jopa parempi kuin zoomeliteissä. En ole vuosikausiin juossut newbalansella, mutta nyt olin todella positiivisesti yllättynyt!! Hyvä ostos hintaan 99,90. Hintansa väärtin kengät.
Tänä aamuna lähdin tömps tömps kengillä 4 asteen pakkaseen ihan hyvällä tuntumalla. Eilinen ei painanut kuin ihan vähän loppumatkasta. Juoksua 9km.
 

2 kommenttia:

  1. Ei se kengistä johdu vaan sulla vaan oli eilen ns. tossu syönnillään.......

    VastaaPoista
  2. Mies oli syönnillään ;) Vedin ennen lähtöä kaksi banaania ja piti tehdä Miikat Mattilanniemessä ;)

    VastaaPoista