tiistai 25. elokuuta 2009

Ti 25.08

Eilen illalla oli kevyt palauttava seiska. Juoksu oli raskaampaa kuin aamulla. Oli näköjään palautuminen lähtenyt käyntiin. Aamulla taisi olla vielä "lihaslämpö" päällä. Suihkun korvasi märällä pyyhkeellä pyyhkiminen. En viitsinyt käyttää suihkua koska huomenna huomenna tehdään kuntokartoitus jolloin mitataan myös pesuhuoneen kosteudet. Säädin myös lattialämmitystä hieman isommalle ;)
Tänä aamuna yritin tulla erittäin kevyesti. Keskisyke oli ainoastaan 136!!! Kello tosin näytti lahjomattomasti että ei se vauhti nyt hidasta ollutkaan. Katsotaan kuinka kotalammen vedot kulkee illalla. Voi olla että palataan taas maanpinnalle ;)
 

3 kommenttia:

  1. Lattialämmön nosto on muuten vikatikki... lämmin betoni sitoo enemmän kosteutta nääs. Mahdollinen kosteus lähtee parhaiten pois kun pitää lämmöt lähellä huoneenlämpöä. Tämä oli alan asiantuntijan ohjeistus, kun pesuhuonetta aikoinaan kuivattelin.

    VastaaPoista
  2. Jaa - en noista tiedä mut mennäänks lauantaina kisoihin?!?!? mulle voi vaikka laittaa sähköpostia osoitteeseen etunimi.sukunimi@työnantaja.fi

    VastaaPoista
  3. Toimiiko muka pistefi, postis tulee pistecomista?

    VastaaPoista