torstai 20. syyskuuta 2007

Ei vieläkään valoa tunnelin päässä

Tiistaina sitten harjoittelin sitä Markon mainostamaa hidasta juoksua. Vauhdeista ei kyllä ollut mitään tietoa, mutta noin perstuntumalla se oli noin 5min/km. Ehkä hitaampaakin, ehkä ei? Eli aamulla 6km ja iltasella 17km. Eipä se juoksu tuntunut yhtään helpommalle vaikka kuinka hitaasti juoksi.
Keskiviikkona aamulla 6km(hitaasti) ja iltasella kokeilin puolireipasta. Alusta alkaen kevyesti kiihdyttäen noin kuuteen kilsaan asti. Pääsin viimeisen kilsan juuri alle neljän minuutin ja hyppäsin metsähallituksen puolelle. Takaisin baanalle kömmittyäni en edes viitsinyt yrittää jatkaa reipasta. Tuntui sen verran pahalle... Juoksua tuli noin 9km.
Tänään sitten yritin aukaista paikkoja kestoharjoittelulla. Aamulla kymppi ja iltasella 21. Olisin varmaankin kävellyt jos olisin tarennut. Kun ei kulje niin ei kulje!!! Nyt kyllä saa jo unohtaa edes kohtalaisen ajan maratonilla. Juoksusta tulee läpijuoksu jos edes sitäkään. Turistireissu. Voisihan sitä kuitenkin yrittää juosta läpi, niin voisi kokea miltä tuntuu juosta maaliin olympiastadionille. Tosin maalialueelta ei kuulemma saa kuin alkoholitonta olutta ;( Lueskelin netistä maratonarvostelua jossa todettiin reitin olevan mutkikas. Eräänä vuonna sillä ratkottiin Saksan mestruudet ja voittoaika taisi olla jotain 2,20.
Huomenna onkin sitten tarkoitus raahautua hieman lyhyemmät lenkit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti