tiistai 17. heinäkuuta 2007

Ti 17.7 Eka kertaa radalla

Maanantai meni juoksun osalta levoksi. Kävin kuitenkin marjassa ja kävelyä metsässä ja soilla tuli nelisen tuntia marjan poiminnan ohessa. Ihan hyvä huotava harjoitus.
Tänään aamulla kymppi ja iltasella polkupyörällä Harjulle: 11km: 3+(2000m)+10x300/1min+3x100+3km. Vauhdit oli ihan leppoisia mitä nyt viimeisellä kolmesatasella hieman koitettiin Matin kanssa ;) Mielestäni ihan hyvä harjoitus. Ei liian kuormittava näin kevyelle viikolle. Toivottavasti huomen aamuna ei sada kovin kovaa että pääsisi taas käymään lakassa. Ei kai se pieni lämmin kesäsade mitään haittaisi. Meidän lopetellessa treeniä paikalle ilmestyi pari hurjaa vetämään 2x2000m. Ensimmäinen vähän alle kuuteen minuuttiin ja toinen n. 5.45. Kyllä ne juoksijat on erikseen. Onhan toinen jo saavuttanut kalevankisa paikan ja toinen on ihan hilkulla. Toivotaan onnea(RAASTOA) A-luokka yritykseen! Kaverit siis olivat M ja M. Ja ettei homma olisi mennyt liian kevyeksi pojjat vetivät vielä päälle 400m täpöjä.

2 kommenttia:

  1. Joko sää lasket marjanpoiminnan reeniks? Voe helvettiläinen! Mäkin ajoin tänään autolla ja säin aamiaisen joten kait sekin sit on reeniä!Vakavasti Jari - älä riko paikkojas siellä radalla, ne A:n miehet ei välttämättä ehdi väistää sua kun verryttelevät...ihan totta. Mulla loppuu kaljat joten suuntaan kohti toria, iltainen reeni meni kuten tiedät, joten ..ttuilu takaisin on sallittua ;)

    VastaaPoista
  2. Minulla on aina nopeutta sen verran reservissä ettei noin laihat pojjat minua jyrää ;)
    Ai sinulta loppui kaljat??? Kardinaali virhe! Älä välitä ei minullakaan ole enää kuin pilsneriä ;( ja sekin natsisiwan juomaa joka ei maistu miltään. Kyllä elämä on joskus kovaa...

    VastaaPoista