perjantai 21. syyskuuta 2007

Pe 21.9 Samaa P##kaa

Eipä tässä mitään uutta. En ole voittanut lotossa eikä juoksu kulje vieläkään. Tänäänkin olisin laittanut kävelyksi kesken lenkin, mutta kun ei ollut aikaa. Aamulla normi seiska ja iltasella kymppi. Huomen aamuna oli tarkoitus vetäistä pieni aamulenkki, mutta taitaa jäädä. Yrittäisi sitten vaikka iltasella...jos huvittaa.
Eillen koneen suljettuani jäi kaivelemaan että paljonko laitoin iltalenkin pituudeksi. Väärinhän se meni ja vielä pahempaan suuntaan. Pitihän se korjata.
Tässäpä tämä. Taidan lähteä keskittymään olennaiseen.

ps. Tumppi on ilmoittanut halunsa ilmottautua kisaan! Siis pj-kisaan ;) Onnea valitsemallesi uralle. Uuusia innokkaita aktiivejä tarvitaan aina ;) Tsemppiä!

1 kommentti:

  1. Mun teesit puheenjohtajana on selkeät. Kerran kuussa vietetään omakustanteinen saunailta - ja muutoin jokainen juoskoon sen minkä jaksaa kautta huvittaa. Lisäks toivon että puheenjohtajalle maksetaan edestakainen taxikyyti suonenjoelta vaajakoskelle ja takaisin. ps. Nyt Jari taitaa olla niin että nuoli on ollut jyrkästi alaspäin jo kuukauden päivät - oiskohan lepo kuitenkaan pahasta. Sulla on kuitenkin harjoitusten puolesta kova pätkä takana. Harmi vaan että päivän kunto Vaasassa ratkaisi. Mut nyt vaan KUNNON palautuminen ja levänneenä reenaamaan.

    VastaaPoista