maanantai 13. toukokuuta 2019

Ma 13.05-19 Palauttava kymppi


Palaataanpas päivityksen pariin kun pystyy taas juoksemaan.
Parisen viikkoa olen päässyt jo totuttelemaan. Viimeviikolla tuli jo PK kilsoja ihan mukavasti. Menihän tuossa käytännössä nelisen kuukautta tekemättä mitään. Aloitus oli todella vaikeaa. Hengitys kun ei kulkenut yhtään ja se kävi sitten jalkojen päälle kun ei ne ei saaneet happea. Syyvaihtoehtoja olivat allergia, astma ja viimeisempänä ulkopuolelta tullut ehdotus sydämmen vajaatoimminasta. Vajaatoiminnan tyrmäsin mutta myöhemmin googlettamalla nekin oireet tästäsivät. Täsmäsäsivät jos vaj.toim. olisi ollut vasemmalla puolella sydäntä.  Nyt alkaa näyttämään sille että löytyy paljon yksinkertaisempi syy. Veriarvot! En käynyt mittauttamassa kun se maksaa, mutta hapenotto on parantunut kun on vetänyt rautaa kaksin käsin. Havahduin näihin veriarvoihin kun yks aamu niistäessä tuli hieman verta nenästä ja se oli ihan kirkkaanpunaista.

Viimeviikolla parilla lenkillä juoksin normaalilenkkiä hieman kovempaa. Se kovempi tarkoittaa tällä kunnolla alle 5,10/km ja sekin on rasittava lenkki.
Tänään aamulla hieman pyöräilyä ja iltalenkkinä Soidenlampi kiertäen kevyt palauttava. Isoimmat ylämäet kävellen ja pysähdyksiä valokuvauksen muodossa.













vuosi on 1964




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti