maanantai 25. joulukuuta 2017

Hiitoa 27km (P)

Laitoin pikkasen kovempaa purkkivoidetta eilisen pidon päälle. Hieman jänskätti että pitääkö kun ei ollutkaan niin paljon pakkasta kuin lupasi. Voiteet taisi kuiten sekoittua keskenään ja oli ihan yhtä hyvä pito kuin eilen.
Hiihdin senverran että sai viiskyppiä kahteen päivään. Huominen oli tarkoitus pitää lepoa, kun lupasi luntakin ihan reippaasti, Nyt kuitenkin näyttää että sade tuleekin ensi yönä. Tänään oli loppumatkasta melko väsynyt että olisi se lepopäivä kuitenkin paikallaan.
Suunnitemissa oli että hiihtelen nämä ensimmäset lenkit Soidenlampea kierrellen. No, eilen tuli hiihdettyä se Mustalammen pisto, jossa on pitkä mäki ja tänään Keljonkankaan ja Ylämyllyjärven pistot. Ei ihan fiksua näin alkupalvesta, Halusin kuitenkin nähdä missä kunnossa ne ladut on. Keljonkankaan piston reitti on muuttunut loppupätkästä. Nyt jäi loivan laskun jälkeen ysikympin mutka ja heti sen jälkeen jyrkkä lasku poies. Vaikka matka lyheni, niin nyt sen paremmin hiihdettävä.

Paikat ei olletkaan kovin kipeät (vielä), ainoastaan lähentäjissä tuntui alkumatkasta pientä arkuutta. Tosin eihän se välttämättä vielä seuraavana päivänä ne lihaskivut tule...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti