sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Su 9.7 Maantiepyöräily 93km

Vanhus ei tule yksin. Etsin ennen lenkkiä sinistä juomapulloa jota yleensä käytän. Eihän sitä löytynyt mistään. Tein yhden pullon urheilujuomaa(malto+hera) ja yhden vesipullon, jotka laitoin jääkaappiin viilenemään. Otin pullot lenkille lähtiessä ja vaihdoin ne päikseen Toivakan jälkeen. Toinen teline on istuimen takana ja toinen rungossa.. Ihmettelin että onpa laihaa juomaa. Vasta kotona hokasin että se etsimäni sininen pullo oli ollut jääkaapissa ja siinä oli pelkkää vettä ja jonka sitten otin mukaan. No nyt meni lenkki sitten pelkällä vedellä.
Liepeellä vielä ajattelin että teen pienen lisälenkin jotta saan satasen täyteen. Kanavuoressa kuitenkin hiipi mieleen että eiköhön lisälenkit saa jäädä. Eihän tuo oli paljon tarvinnut ja olisihan se mennyt, mutta sataman jälkeen alkoi särkeä etureisiä, Olihan tämä ensimmäinen varsinainen maantielenkki.

Keli oli hyvä eikä tuulikaan paha. Jännästi se tuuli kuitenkin kääntyi siten että koko matkan oli vastatuuli. Sitä se vähän ilmatieteenlaitos ennustikin että jossainvaiheessa tuuli kääntyy 180 astetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti