maanantai 14. heinäkuuta 2014

Ma 14.07 Päivitys


Tuossahan nuo tärkeimmät. Pyörälenkki oli ihan mukava taas pitkästä aikaa ja kun kelikin oli vielä ihan siedettävä. Tiesin mitkä paikat tulee kipeäksi kun joutuu lepäilemään, mutta pääasia että takareisi oli tänään oireeton!!! Tämän päivän kakstonniset vedin mutan baanalla. Tarkoitus oli kyllä vetää viisi vetoa, mutta kun ei ollut oikein vauhtituntumaa, niin ensimmäset meni hieman liian lujaa. Jospa se seuraava kovempi harjoitus menisi sitten suunnitelmien mukaan. Keli oli kyllä melkoisen kostean nihkeä ja hiki irtosi, ei tosin niin pahoin kuin iltalenkillä ukkosen jälkeen.
Jos en jaksa päivittää blogia, niin dataa saattaa löytyä täältä.

2 kommenttia:

  1. Kulläpä sua nyt koetellaan noiden vaivojen kanssa. Mikä reittäsi oikein vaivaa jos se alkaa aina uudelleenkin kipuilla?

    No jos et täksi syksyksi pääse kisailukuntoon niin tulevana vuonna sitten sitäkin paremmin :)

    VastaaPoista
  2. Sanoisin kun tietäisin. Tiistaille on 1,5h:n aika fyssarille ja olen jo keskustellut hänen kanssaan alustavasti. Luulen että siellä on pieni repeämä, mutta se ei olisi kaiken syy, vaan se on aiheutunut jostain muusta. Koetetaan selvittää tilannetta.
    Joo. Ensivuonna sitten, jos en saa jalkaa yllättävän nopeasti toimintakuntoon. Jotain pieniä kisoja tosin voi ehkä tehdä loppukaudesta, kutta katellaan nyt...
    Hienoa että sinäkin sait avattua "kilpailukauden". Tiedän tunteen ensimmäisestä kisasta pitkän tauon jälkeen, mutta jostainhan sitä on lähdettävä :-)

    VastaaPoista