perjantai 24. heinäkuuta 2009

Pe 24.07

Nyt alkaa elämä voittamaan. Olin Jaskan ja Matin kanssa lenkillä, tosin pyörällä. Maanantaina kokeillaan taas tossuja jalkaan.

keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Ke 15.07 Ruoka alkaa maittaa

Kävin sitten kuitenkin illala ulkoilemassa. Lähdin suoraan takapihalta latupohjalle ja Ladun majan suuntaan. Alustoina latupohjaa, hiekkatietä, luontopolkua, märkää latupohjaa ja pikkasen asfalttia. Sykkeet oli tosin samaa luokkaa kuin aamullakin(korkeat) mutta vauhti hieman parempaa. Juoksua 9km.
Tänä aamuna oli tarkoitus juosta hieman enemmän kuin se kutonen, mutta alkoi sen verran ahdistamaan että tyydyin siihen. Vauhti parempaa kuin eillen aamuna ja keskisyke 2 pykälää alhaisempi. Huolestuttavan korkea vieläkin. Tänään jo pasta maistui kokolailla hyvin vaikka nieluun sattuu vieläkin. Pystyi kuitenkin syömään ;)

tiistai 14. heinäkuuta 2009

Ti 14.07 Kävin taas lenkillä ;)

Aamulla ajoissa hilpasin saman lenkin kuin eillen. Tuntui yhtä pahalta. Aikaa meni hieman vähemmän ja sykkeet pikkasen alhaisemmat. Ajoin jopa nurmikonkin ;) ...ja hoidin pari pakollista asiaa...

maanantai 13. heinäkuuta 2009

Ma 13.07 Kävin "lenkillä"

Kerrotaapas hieman muutaman päivän historiaa ;) Kaksi päivää meni käytännössä syömättä. Yritin otaa pikkupurtavaa mutta kun ei mennyt kurkusta alas kun nieluun sattui niin hemmetisti. Ei edes olut maistunut kunnolla ;( Kolmantena päivänä sain alas hieman pehmeää pastaa mutta se oli vähän verrattuna normaaliin päiväannoksiin. Saipahan kuitenkin edes vähän energiaa. Yöunista sitten ;) kolmeen yöhön on varmaan tullut 8 tuntia nukuttua. Paskamaista pyöriä sängyssä kun kaikki asiat pyörii päässä ;( Tänä aamuna, vaikka oli ainoastaan 3h unta alla, lähdin ulkoilemaan sykemittarin kanssa. Olihan se hirveää! Reilun kutosen hölköttelin nin hitaasti kuin osasin. Ei vaan osaa juosta riittävän hitaasti... Kerran piti käydä puskassa, mutta selvisin muuten koko matkan juosten ;) Aamupalaksi lakkoja ja vattuja muussattuna. Ei oikein nekään maistunut. Nyt päivällä sain jo syötyä kohtuullisen pasta-annoksen. Jotain positiivista edes. Se onkin ainot positiivinen asia moneen päivään. Eli ei tästä elämästä montaa positiivista asiaa löydy tällä hetkellä.